Därför är tala silver och tiga guld

Jag har många vänner som läser min blogg och de kallar mig för den gnälliga bloggaren.

Jag menar inte att moralpredikan eller gnälla. Jag vill bara belysa med min blogg hur man för sig bland folk och vad man bör tänka på som medmänniska. Arg som ett bi så har jag åsikter så klart!!!!!

En galen delägare

Jag har förut varit delägare med en kvinna från helvetet som först smörade och när hon hade smörat färdigt och klev in i bolaget gjorde hon precis allt för att skämma ut mig bland folk. Detta för att jag aldrig skulle våga öppna munnen inför andra. Detta ledde till att de kunder jag drog in ville inte längre vara med som kunder när de såg stämningen i bolaget. För kunderna spelade det ingen roll vem som startade bråket utan de såg bara bråk.

Man kan jämföra det som att två personer bråkar mitt på stora torget.

Det är ju ingen som undersöker saken om vem som påbörjade bråket utan vad folk ser att det är två galna idioter som skriver på varandra. För att inte bli en av idioterna så blev jag bara tystare och tystare. Min tystnad provocerade henne ännu mer. Så en dag frågade hon mig varför jag aldrig kunde skrika och säga emot inför folk. Då förstod jag att folk hade sagt att det måste vara henne det är fel på eftersom jag aldrig argumenterar med henne. Alltså hade jag gjort rätt i att svara med tystnad. För ni vet ju att tala är silver och att tiga är guld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *