Fråga alltid dina gäster om allergier

När du skickar en inbjudan fråga då alltid om allergi.

För när dina gäster ska besvara om de kan komma eller inte så har de även chansen att svara på om de har någon typ av allergi. Man kan inte i efterhand säga till gäster att man inte visste om att de var nötallergiker. Har du någon som är allergisk mot nötter så ska du inte ha nötter alls på borde.

Mer sällan är mer gott

Det är inte ofta som jag äter pizza, och när jag gör det så blir det någonting enkelt. Idag finns det så många olika pizzor, smaker och tillbehör så man vet inte vad man ska välja till slut. Förut beställde jag alltid med en massa olika saker på, men sen tröttnar man lite på det. Och biland är det ännu godare att göra egen pizza hemma i köket.

Självklart ska det vara tomatsås och ost på, men för min del har jag gärna ananas eller tomater på också. Det är många som inte tycker om att ha ananas på för att det är frukt, men jag tycker det både är gott och fruktigt då det bryter av med det andra som ligger på. Banan, ananas och curry är också en jättegod kombo. Men det är inte många som tycker om det. Inte i min bekantskapskrets i alla fall. Den här gången gjorde jag min egna pizza och la på färska tomater, ost och lite örter. När den var klar och härligt bubblig i osten så la jag också på lite ruccola. Lite pepprig pizza fick det bli. Nästa gång kanske det blir nått annat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *