Mitt tips till den som har allt

Man brukar säga vad ger man till någon som har allt? Jag känner vad ger man till den som inget har? Vi har olika behov men det finns behov som alla behöver. Det är mat, kärlek och sex. Ingen människa ska behöva leva ett helt liv utan sex. Ingen människa ska gå hungrig eller vara utan kärlek. Så vad är den bästa gåvan till någon man tycker om?

Det bästa gåvan måste ju vara att bjuda ut en mycket hungrig person på en god middag för två. Självklart ska man själv vara med på middagen så personen i fråga inte behöver äta ensam. Nu finns många julbord också inom kort på alla hotell och restaurangerna. Så då kan man verkligen äta gott och välja bland allt som bjuds. Tex så finns det sill, korv, fikon och julskinka på bordet. Det är så otroligt roligt att plocka från ett julbord. Det måste nog vara det roligaste som finns.

Det finns också julbord för dem som inte har råd med julbord. Då kan vem som helst gå dit och få äta något gott. Detta har varit en tradition i vissa städer i Sverige. Sedan så kan man alltid ge bort vackra underkläder eller sexleksaker från sinful.se Just nu har de dessutom en julklander med gott & blandat som är superspännande att både ge bort och att få i gåva. Varje dag möter man på en härlig överraskning. Fram till jul kommer då den personen som får gåvan att verkligen ha det roligt med sig själv eller med sin partner. Vem vet kanske lär man känna sitt livs kärlek på julbordet och bjuder in personen att både äta gott och leva ihop resten av sitt liv. Då kan man också ge bort denna gåva till sitt livs kärlek och hoppas att personen ska ha det lika roligt och spännande som man själv hade.

Aldrig fel att klä ut sig när man ska på middag

 

Att ge bort en gåva är alltid fint och att ge bort en gåva med mycket kärlek och sex är ännu finare. Detta blir då en gåva man sent glömmer. Eller varför inte sända den i hemlighet till någon du är kär i på avstånd som inte vet om att du är kär? Det finns mycket man kan göra med denna julkalender och den går aldrig ur tiden för kärlek och sex har man om man har tur hela livet.

Vi människor har behov av närhet och vi är ett flockdjur sedan stenålderstiden. Vi ska aldrig glömma närhet och värme till varandra. Även om man har varit gift i nästan 30 år så ska man ändå värna om varandra och älska varandra i vått och torrt och i nöd och lust. För jag lovar er störst av allt är verkligen kärlek tro aldrig något annat. Inget annat i livet är viktigare än den kärlek vi ger varandra och man kan aldrig ge för mycket kärlek.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *