Vett och etikett med Magdalena Ribbing

Magdalena Ribbing var verkligen Sveriges mest kända inom vett och etikett.

Här får ni ta del av hennes mingel etikett. Man ska inte stå still och röra på sig men lagom sakta. Du behöver inte vara rädd för att ta initiativ. Ge någon en komplimang och vips så pratar man med någon. Var ärlig när du ger komplimanger så det inte blir konstigt.

Säg aldrig något negativ för du vet aldrig vem du har framför dig. Säg heller aldrig negativ om ditt eget jobb. Prata aldrig om det du vill klaga på utan var positiv hela tiden i den mån det går.

Man börjar pratet med en kallprat och inte går in på politik, sjukdomar eller ekonomi. Frågor som hur hade du råd med den lägenheten. Jag hade en gång en gäst på besök hos mig som direkt ställde mig frågan hur jag hade råd med min lägenhet. Jag kan känna att det är lite väl påträngande fråga som om jag hade stulit pengar lät det som.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *