När man blir bjuden på kaffe eller te

Om du bara ska bjuda på kaffe eller te så frågar du alltid din vän vill du ha kaffe eller te?

Denna fråga ställde jag en f.d delägare om hon ville ha kaffe och te. Hon svarade med att hon ville äta i stället dvs hon gick över gränserna för vad man ville bjuda på. En gång är aldrig gång brukar man säga. Så jag lät det vara och efter 2 timmar ville hon äta igen. Till saken hör att jag känner de som äger caféet så hon tog för givet att hon skulle bli bjuden igen och valde lasagne denna gång.

Tyvärr fick hon ingen lasagne för första gången fick hon en toast för 79 kr gratis. Skulle hon nu även få en lasagne också? Denna kvinna som vi kan kalla för Jennie K var nog en av de mest fräckaste människor jag mött på i mitt liv. Hon totalt saknade självrespekt och respekt för andra också.

När man frågar vill du ha kaffe eller te. Då gäller det bara kaffe och te inget annat enligt vett och etikett reglerna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *