Okategoriserade

Ju varmare ju fler dagar i natur, skog och sjö

Som frisör är man ofta inomhus på tex Avans klipp i Uppsala och får klippa folk inomhus.

Jag har aldrig tex sett en frisör som jobbar utomhus. Om det inte är en Catherin Cookson film från 1750 talet där t.o.m dåvarande tandläkare drog ut tänderna på folk mitt på en marknad. Detta är också en bra affärsidé att flytta ut vissa behandlingar utomhus där det är varmt. Tex Thailand är varmt nästan hela tiden och där borde de ha frisörsalong utomhus.

Varför inte en frisörsalong mitt i skogen så att barnen också kan vara med på arbetstid och ha det roligt utanför? När man har klippt sin kund kan man ta långa promenader med barnen i skogen och det vore ju inte alls fel. Det hade tvärtom verkligen varit drömlivet för många som bara jobbar inomhus hela tiden året runt dag in och dag ut.

Man ska då även ha med sin jaktkläder på jobbet så att man kan använda dem under de timmar man inte har några kunder. Sedan kan man också hålla kurser och bjuda in kunderna vips så har man två verksamhet dvs både frisör och kurs i jakt så klart. Så visst kan man förena nytta med nöje och ha med sig sina jaktkläder och samtidigt tjäna in pengar på sin verksamhet på två olika sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *