Det finns mycket i plast man kan ge bort

Ser naturligt ut men är av plast. Kan man ge bor plastblommor när man är bortbjuden på middag?

Konstblommor vissnar aldrig och ser alltid lika fräscha och fina ut år ut och år in. Och du kan bestämma hur stora eller små du vill ha så dom passar in. Vissa tycker att det är tråkigt med plastblommor eller konstblommor, men ändå vill ha fint hemma men glömmer bort dom ibland. Så varför inte köpa och ha där det är svårt att ha blommor för att dom ska växa ?!

Dessutom finns det en hel del att välja på idag. Antingen som du sätter i vas, korta eller långa. Eller så finns det olika “krukblommor” som du kan sätta i dina fönster. Och nu när det börjar bli varmt och vi kommer att tillbringa mycket tid ute finns det också konstgjorda växter som du kan ha på din balkong eller altan. Varför inte ett fikusträd, en lavendel eller kanske en liten rosenbuske. Då kan du åka på semester utan att behöva vattna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *