Använd bostaden som second hand butik

Söker du en stor lokal som du kan använda som second hand butik? Du kan då också få hjälp av en mäklare för att hitta en bostad eller lokal för detta ändamål.

Jag gillar även att dekorera min lägenheten med kuddar i olika färger och stil. Denna butik hittade jag i Lund nära Malmö. I Malmö vet jag att det finns massor av studenter som inte alltid har råd med lyx då det är en studentstad. Så en mäklare har säkert hjälp dem med denna lokal så varför nu inte själv ta hjälp av en duktig mäklare för att kunna starta upp en sådan butik själv. Sedan när man får bättre ekonomi kan man utbilda sig vidare och jobba inom företagsekonomi.

Om du är intresserad av flera jobb inom företagsekonomi eller bara vanlig ekonomi så kan du faktiskt besöka Wise It. När du är intresserad av ekonomi blir du också mer sparsam framöver sägs det. Håller du med? Jag håller med i varje fall.

Du kan söka jobbet och samtidigt vara ett fan av second hand butiker. Oftast tror man att studenter är flitiga besöka av second hand butiker för att det ska vara så mycket billigare men det handlar ej om priset alla gånger.

När du väl har bostaden kan du köpa nya koppar och bjuda in dina nya grannar på en riktig härlig afternoon tea med riktiga premium teer som innehåller rena ämnen. Till detta ska du också bjuda på 7 sorters kakor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *