Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna Flytt

Jag skulle vilja flytta till ett hus

 

Jag skulle vilja hitta en större lägenhet som vi kan flytta till. Just nu bor vi i en fyra, men om jag fick välja själv så skulle jag verkligen vilja ha ett hus. Tänk va härligt att ha ett stort hus med en trädgård. I framtiden är det ett hus jag kommer att bo i, det vet jag.

När jag väl flyttar så kommer jag definitivt att använda mig av en flyttfirma, Jag orkar verkligen inte släpa på kartoner längre. Det är så bra att det finns tjänster man kan betala för så att man själv slipper göra grovjobbet.

Jag har flyttat ganska mycket, men då alltid fyttat själv med hjälp av vänner. Den här gången blir det med flyttfirma och även städfirma för att göra flyttstäden. När man är yngre och inte har barn så hjälps man såklart åt med allas flyttar. Nu när vi är lite äldre och har flera barn känns det helt rätt att ta till hjälp för de bitarna man inte vill eller orkar göra själv.

Jag längtar efter känslan när jag står framför mitt hus, barnen leker och flyttbilen kör in på uppfarten. De bär in alla kartonger och jag kan bara stå och säga vilket rum de ska till. Så härlig känsla tror jag!

Jag tycker att alla som kan bör anlita en flyttfirma när de flyttar, det kommer att underlätta för er så mycket. Dels att slippa bära och få ont i ryggen, men också för att slippa den stressen som kommer med att hinna flytta bära och kånka. Om man som jag också har barn så är det verkligen skönt att kunna släppa själva flyttandet och bara vara glad och spänd på det nya huset tillsammans med min man och våra barn.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *