Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair

Ny frisyr med löshår

Ett bra och lätt sätt att fixa en ny frisyr är att använda sig av extensions. Förr var det bara frisörer som kunde sätta i löshår och extensions, men numera finns det enkla sätt att själv sätta i löshår.

Det finns många tillfällen då man kan använda sig av extensions. Dels om man ska göra en uppsättning på sig själv. Många uppsättningar kräver mycket hår och då kan det vara bra att lägga till lite extra löshår för att få en finare uppsättning.

Håller du på att spara ut ditt hår och vill ha längre hår? Under vissa perioder när man spara ut håret så kan det kännas som att man har en tråkig frisyr och att man aldrig kommer få längre hår. Då är extensions det perfekta alternativet! På det sättet kan du ha långt hår fram till det att du har sparat ut ditt egna hår till den längden du vill ha.

Hos Pozehair finns det många olika alternativ på extensions. Prova dig fram för att se vilket alternativ som är bäst och lättast för dig. Man kan använda sina extensions varje dag, de är lätta att sätta i och ta av. Alla kan använda sig av extensions från Pozehair.

Vill man bara få lite tjockare och fylligare hår så är extensions också ett bra alternativ. Sätt i några extensions där du tycker att du behöver det för ett tjockare hår. Om man vill liva upp håret lite så kan man också beställa slingor i någon nyans mörkare eller ljusare än sitt eget hår. På det sättet kan du slinga ditt eget hår på ett snyggt sätt. Är du riktigt vågad så kan du beställa i någon färg som till exempel rosa eller blå!

Jag rekommenderar alla som vill ändra sin frisyr lite och liva upp håret att gå in och titta på https://pozehair.se/!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *