Vad mycket fint

Jag försöker förtränga mina egna saker

I helgen var jag ute och gjorde några ärenden och bestämde mig för att passa på att gå runt lite i centrum. Och vad gör man då ?! Jo, man går ut och in i affärerna och tittar runt för att se kanske nått nytt kul hem. Och jag hittade hur mycket som helst som skulle vara kul att köpa och ha hemma. Men så hamnade jag på julavdelningarna på vägen ut och hur kul var det inte att gå runt där.

Jag älskar att sätta ut slingor och lampor som lyser upp i mörkret. Men jag har inte ens tittat vad jag har hemma eller hur många. Och ändå stod jag där och petade på både ett nät och en  slinga som var snurrad runt en plastgirland som ser ut som gran. Hur fint som helst.

Kartongerna med julsaker måste nog gås igenom innan jag köper mer saker. Men det är alltid kul med något nytt. För jag fastnade för julstjärnorna som finns nu. Hur stora som helst och dom finns i både vitt, gul, svart eller rött. Det finns säkert fler färger, men det var dom jag tittade på.

Sen har det kommit så mycket annat roligt. I dag behöver man inte dom där “gamla” original tomtarna som man har haft. Nu finns det roliga älgar i tyg och dom är så söta. Jag hittade tom en fru till älgen. Undrar vilken man ska köpa ?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *