Okategoriserade

Hur tvättar du håret ?

Kvinna, Brunett, Hår, Frisyr, Långt Hår, Blunda, Leende

Hej idag tänkte jag att jag skulle dela med mig om tips när det kommer till att tvätta håret. Det är många som inte vet hur man egentligen ska tvätta sitt hår för att det ska må så bra och kännas friskt. Dessutom så ska man undvika att tvätta håret för ofta. Här kommer mina tips.

  1. Tvätta håret max två gånger i veckan. Om du upplever att håret snabbt blir fett och smutsigt kan du använda dig av ett bra torrschampo mellan tvättarna.
  2. När du tvättar ditt hår så ska du alltid tvätta det två gånger med schampo. Den första appliceringen tar bort fettet från håret och den andra gör så att schampot kan löddra upp sig ordentligt och göra rent håret som det ska.
  3.  applicera och löddra upp schampot i hårbotten och undvik längderna. Då sliter det mindre på håret och längderna blir rena när du sen sköljer ut ditt hår med vatten.
  4.  Använd alltid rätt hårprodukter för just dina behov och hår kvalitet.
  5. Undvik att applicera balsam och inpackningar direkt i hårbotten. Om man gör det så kan håret snabbt blir fett och smutsigt.

Med dessa enkla knep så kommer ditt hår att tacka dig och du kommer att märka en stor skillnad nästa gång du tvättar håret.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *