Skip to content
Okategoriserade

Mina likheter med svenska prinsessorna

Som bloggare har jag fått prova massor av olika produkter för huden. Jag har både fått saker sponsrat och fått massor av produkter från diverse bloggevent där goodiebags ingår.

Jag har då på detta sätt bästa förutsättningarna för att få prova mig fram till vad jag känner är bäst. Nästan som en kunglighet så får jag allt serverat. När prinsessan Sofia skulle gifta sig så skickade en guldsmed som jag har samarbetat med örhängen till Sofia. På en bild tagen i Uppsala Domkyrka så kunde man se henne ha på sig dessa snygga örhängen tillsammans med en “nakenklänning”. Det var inte en nakenklänning utan det var vad SE & HÖR kallade hennes beige åtsittande klänning för. Att de dessutom kallade den för nakenklänning i Domkyrkan gjorde att flera köpte tidningen så klart. Jag var själv där på kyrkomötet öppnande och såg henne i både klänningen och örhängena. Jag har själv fått hem samma örhängen och bad guldsmedjan att öka priset på dem, vilket hon gjorde på mitt initiativ.

Nog om hur jag blir överröst med skönhetsprodukter som en kunglighet. Nu vill jag presentera något som jag äntligen har fastnat för nämligen Dr Sanna Edhins hudvårdsprodukter.

Dr Sanna Edhin har utöver sina 1 miljon sålda böcker, sin blogg och föreläsningar startat hälso-företaget Dr Sannas som skapar och säljer naturliga, ekologiska hälso- och hudvårdsprodukter.

Nyligen lanserades en Body Lotion och Hand Cream som redan fått mycket bra respons. I juni kommer Dr Sanna Edhin att starta en Crowdfund som gör det möjligt för hälsointresserade och Dr Sannas kunder att bli delägare och under närmsta året bli först med alla nya produkter.

Eftersom jag är grymt nöjd med produkterna så har jag valt att bli delägare i detta bolag. Tur att jag är en bloggare på elitnivå jag får både massor av produkter och sedan välja vilket jag fastnar för. Hade det inte varit för bloggen hade jag aldrig kommit i kontakt med Dr Sanna Edhin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *