Okategoriserade

Nybakade bullar med vaniljsmak

Jag älskar lukten av nybakade bullar med kardemumma eller kanel. Det får gärna smaka lite vanilj också då är jag verkligen supernöjd.

Det fanns en tjej som en gång i tiden skapade ätbara hudjvårdsprodukter och jag bara älskade dem för de luktade karamell, vanilj och massa annat gott som påminner mig om sagovärlden.

Jag har beställt lite grejer för att få uppleva sagovärlden i mitt eget hem.

WOODWICK Doftljus – VANILLA BEAN – DOFTLJUS 259 kr

Produktbeskrivning:

En varm, ljuv doft av ren vaniljstång som för tankarna till varmare breddgrader fyller rummet när du tänder detta doftljus i hemmet.

Storleken på detta doftljus är medium vilket innebär att det har en brinntid på ca 100 timmar och bara fantasin sätter gränser för vad man kan använda glaset till när ljuset har brunnit ut. Jag kommer inte att tända dessa ljus utan jag ska ha dem i vitrinskåpet så att mitt vitrin kan lukta gott hela tiden. För vitrin skåp gjorda av trä drar till sig lukter så även om jag några år senare flyttar på ljuset så kommer vitrinet att lukta vaniljböna.

YANKEE CANDLE Doftljus SOFT BLANKET MEDIUM JAR – DOFTLJUS 269 kr

Produktbeskrivning:

Tänk dig det där riktigt lyxiga slottsrum som har de där alldeles perfekta kristallkronorna. Då passar detta ljus perfekt in i det rummet som tar oss till ett sagoslott. Jag förknippar slott med nybakade bullar eller en picknickkorg. Därför vill jag att det luktar vanilj i hela huset.

Brinntid: 65 – 90 timmar även denna brinner för fullt fast även denna kommer jag inte att tända. Du får tända dina doftljus om du vill, men jag tänker inte göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *