Okategoriserade

Även spöken har skönhet

Prinsessan Mary Worth som spökar än i dag

Det fanns förut för länge sedan en brittisk spöke som hette Mary Worth. Hon brukade varje kväll kamma sitt långa vackra hår 100 gånger framför spegeln. För även hon hade hört att det var bra att kamma håret på det sättet. Hon höll på sådär varje kväll och upptäckte inte att det fanns en man som hade förföljt henne.

Han var så kär i henne och vill komma åt hennes skönhet. Han förgrep sig på henne och klippte av hennes långa vackra hår så att hon inte skulle känna sig så vacker och stroppig längre. Hon som inte hade tålamod för att håret skulle växa ut begick självmord samma natt.

Än i dag om du tänder ett ljug vid midnatt och ställer frågan “Mary worth are you there?” så kommer hon att dyka upp och då är hon inte bara ute efter ditt hår ska du veta..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *