Okategoriserade

I dag gjorde jag en ny inpackning för håret

Jag la i 3 % haltig fett av yogurt i mitt hår för att återfukta håret.

Jag lät det vara 30 min i håret för det blir så svårt att sova med massa saker i huvudet när huvudet redan är full av arbete. Jag smetade även in ansiktet med Yoghurt och den blekte huden kändes det som. Både mjölk och Yoghurt innehåller A-vitamin som skalar bort döda hudceller och därför kan huden blekas en aning. Huden blev så jämn och fin i färgen. Jag som lätt blir röd av allt fick inga röda utslag eller märken. Detta kommer jag göra ofta i huden minst en gång i veckan.

Ni kan också ta en treo i vatten och badda ansiktet med för treo innehåller ASA NSAID som innebär acelatylsaltsalisyra som är detsamma som A syra som används vid peeling av ansiktet på skönhetssalonger.

Har ni känslig hy som mig ska ni avstå från treo och använda salt i er tvättcréme för att skala bort döda hudceller och avsluta det med att göra en mask med Yogurt som ni låter stå i ca 20 minuter. Det behöver bara sköljas bort och ej tvättas med tvål eller liknande.

Jag blir röd av alla tonic som finns och därför avstår jag från all typ av tonic och ansiktsvatten. Yogurt är överlägset det bästa jag har använt för ansiktet mycket bättre än olivolja. Olivolja gör bara porerna större på min feta hy och gjorde den fetare. Yogurt stängde porerna och gjorde min hy silkeslen.

Min hy är känslig och tål inget

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *