Okategoriserade

Cocosoljan från Voltaire är storslaget

Jag har provat så mycket saker för mitt hår då det är så slitet

Helt på måfå provade jag att sätta in den i mitt hår och var då också mäkta irriterad på hur torrt håret var. Jag smetade in allt som fanns i burken och till min förvåning så blev håret smidigt som balsam och alla knutar löstes upp direkt. Håret blev halt och mjukare än balsam och den redde ut sig av sig självt.

Detta var verkligen inte väntat och jag är nu fast besluten att ständigt använda denna produkt.

Du kan göra mycket med cocosolja bla använda den till ditt hår och ansikte. Har du en riktig cocosnöt hemma kan du göra bakelser och maträtter med den. I kinesiska maträtter använder man Cocos till mycket och det gör man nog i många länder. Det är nyttigt på många olika sätt både att använda utanför kroppen och att äta denna nöt. Den är också känd över hela världen för dess goda smak och nyttiga egenskaper.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *