Okategoriserade

Ekologisk hudvård Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden är både ekologisk och naturkosmetik hudvårdsmärke. 

Nu på sommaren så vill man sola, bada och bara rå om sin skönhet. Man har inte denna tid alltid, men under semestern så är det extra kul att prova något nytt för att få sådan fin hy som möjligt. Min hy tål allt och även jag som person kan äta vad som helst utan att må dåligt. Även om min hy tål allt så vill jag inte använda vad som helst.

Dessa produkter är dessutom numrerade. Detta innebär alltså:

1: Rengöring

2: Ansiktsvatten

3: efterföljande ansiktsvård

4: kroppsvård

På bild ser ni hela serien som jag har hemma och havtorn verkar vara en populär ingrediens i produkterna. Vad jag vet om havtorn är att den är bra för torra slemhinnor och just därför en otroligt bra produkt för din hy.

Bodylotion 200 ml

Bästa bivax oljan/salvan med inslag av havtorn och en doft av Citrongräs och Lindblom. Den har fått guldäpplet i pris för bästa bivax dessutom.

Bodyscrub med bla sheasmör, socker, havtorn och härlig doft av citrongräs

Body & Hair Soap ljuvlig tvål för kropp och hår. Gör huden len och ger håret en fin glans

Fuktgivande serum med bla vitamin C, aloevera, havtorn, lind och neroli

Balanserande ansiktskräm med bla vårdande havtorn, mandel och macadamia olja

Lyxigaste ansiktsoljan med balanserande och utslätande effekter för ansikte, ögon, hals dekolltage.

Milt örtvatten som lugnar och balanserar huden. Ger fukt och är lätt sammandragande

Härlig rengöringskräm för ansiktet med bla ricin, sheasmör och citrongräs

Ljuvlig rengöringsolja för ansiktet med bl.a sesamolja och havtornsolja 

Smart hudvård av Jenny Svärdendahl och Mia Skaug. Båda utbildade inom holistisk hudvård och aromaterapi.Jag är väldigt drivern när det gäller just entreprenörer och skulle även skicka dessa varor till olika skönhetssalonger i Sverige och börja sälja dem där. För jag vet att det just nu är populärt med ekologiska och holistiska hudvårdserier. Jag använder tex bl.a holistisk hälsokost preparat. Jag provar mig fram för att hitta något jag fastnar för. Jag skulle även kontakta taxfree och försöka få dem att sälja in denna vara för att invånare i USA är mer angelägna om sin hälsa än någon annan. Det är tex fler amerikaner som äter helt glutenfritt för sin hälsa än någon annanstans i världen. De verkar vara väldigt medvetna om detta och nu är trenden i Sverige. Trenden har pågått länge i USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *