Inlägg

Varumärkesstrategi med Webbografi

Att jobba med varumärkesstrategi och varumärkesidentitet utveckling av marknadsföringsplaner och budgetar, forskning, analys och rekommendationer. Dessutom har jag erfarenhet av copywriting, hantering av sociala medier, e-postmarknadsföring och evenemangsplanering.  färdigheter omfattar utmärkt skriftlig och muntlig kommunikation, problemlösning, organisation och tidshantering.

Webbografi jobbar med digital marknadsföring och är ett företag som gör det möjligt för personer att skapa vackra webbplatser utan någon kunskap om kodning. Teamet på Webbografi brinner för att hjälpa företag att växa online och nå sin fulla potential. Webbografi jobbar på ett sätt där ni alltid är i centern med vad ni vill uppnå.

så vad är det ni igentligen vill åstadkomma? Webbografis huvudfokus är att hjälpa företag att växa online och nå sin fulla potential.

Oavsett om du vill förbättra din webbplats design, trafik eller konverteringar kan https://www.webbografi.se/ hjälpa dig att nå dina mål.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *