Inlägg

Påsar under ögonen? Inte längre, efter en timmes behandling, piggare än någonsin

Kirurgisk behandling för påsar under ögonen, med ett enkelt ingrepp kan man bli av med påsar under ögonen. Kirurgisk behandling av påsar under ögonen är ett enkelt ingrepp som kan hjälpa dig att bli av med påsar under ögonen.

Den här typen av operation utförs vanligtvis i öppen vård, vilket innebär att du kan gå hem samma dag. Operationen är relativt snabb och enkel, och den kräver inte mycket återhämtningstid.

Den vanligaste typen av operation för påsar under ögonen kallas blefaroplastik. Detta förfarande innebär att man gör ett snitt i huden runt ögat och sedan tar bort överflödigt fett och vävnad. Huden fästs sedan igen med stygn eller häftklamrar.

En blefaroplastik kan utföras på både övre och nedre ögonlocken. I de flesta fall opereras endast ett ögonlock åt gången. Operationen tar vanligtvis en till två timmar och du kommer att vara vaken under ingreppet.

Efter operationen kommer du sannolikt att uppleva en viss svullnad, blåmärken och rodnad runt ögonen. Dessa biverkningar bör avta inom en vecka eller två. Du kan också ha lite tillfällig domning eller stickningar runt snittstället.

De flesta kan återgå till sina normala aktiviteter inom en vecka, men det kan ta upp till en månad innan snittet läker helt.

Kirurgisk behandling av påsar under ögonen är i allmänhet säker och effektiv.  Skulle du vara intresserad så föreslår jag att du kontaktar personalen på Bellakliniken.

Du kommer bli ofantligt nöjd, från vad jag vet blir man som familj med kliniken då de är så måna om att du ska må bra. Lycka till du

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *