Okategoriserade

Restylanse skinboosters hudföryngring

Nu har jag fått Restylane skinboosters hudföryngring för andra gången. Nu kommer det ske förändring i min hy efter ca 6 månader.

Vad händer när man får Restylane Skinbooster?

Enligt Dr CHRISTOPH MARTSCHIN så ska man ta det två gånger med ca 2 veckors mellanrum och sedan kommer förändringen av hudföryngring efter ca 6 månader. Så om ca 6 månader så kommer jag få en mycket fuktigare hy. Jag har redan märkt skillnad på första behandlingen då jag känner att jag inte behöver smörja in mig lika mycket. Huden har liksom fått mer fukt. På sommaren så torkar solen ut huden och då behöver man göra en hudföryngring i form av Restylane Skinboosters.

CHRISTOPH MARTSCHIN är en mycket duktig läkare och det gör inte alls ont när man får behandlingen då sprutorna är ifyllda med bedövning. Han är så underhållande att lyssna på då han har en fantastisk historia bakom sig både från Österrike och från Ryssland, vilket gör att du helt glömmer bort att du är under behandling. Han är verkligen en genuin och omtänksam människa och man ser att hans klienter verkligen trivs med honom. Jag har ju träffat flera klienter i väntrummet och alla verkar ha sådan bra erfarenhet av Dr CHRISTOPH MARTSCHIN.

_MG_5275Jag är väldigt mån om min hy och vill ha permanenta lösningar. Jag anser att detta är en permanent lösning fast att man sedan ska underhålla huden 1 gång per år med denna behandling. Du lägger ju ändå massa pengar på dyra krämer så varför inte lägga pengar på något som fungerar i stället?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *