Okategoriserade

Kemisk peeling med Neostrata hudvård

Jag har gjort en Kemisk peeling med Neostrata hudvårdsprodukter på Derma Beauty.

Jag får ofta frågan hur jag sköter min hy för att folk beundrar dess kvalité. Själv har jag alltid haft problem med fet hy och detta för mig är inget jag är särskilt stolt över. Jag beundrar människor som har pudrig hy utan blänkande partier som jag får tampas med varje dag. När jag gick i gymnasiet hade jag inte så mycket problem med finnar, men jag har varit röd i hela mitt liv och skulle kunna ge allt för att få en jämnare hudton precis som jag fick tätt efter Syrabehandlingen på Derma Beauty.

Neostrata kemisk peel

NeoStrata – världsledande inom hudvård med AHA och PHA
Med NeoStrata kemisk peeling avlägsnas gamla, skadade hudceller och orenheter djupt nere i porerna. Denna behandling rekommenderas vid solskador, hyperpigmentering, överkänslighet, tunn hud, som rosaceabehandling och som acnebehandling eller tendens till acne. Kombinationen av hudvård med produkter från NeoStrata vid acnebehandling och rosaceabehandling ger mycket bra resultat.
Peel-behandlingen ger dig också en vacker lyster i huden

 NeoStrata kemisk peeling kan:
Motverka fina linjer och rynkor
Hjälpa mot acne, fet och oren hud
Hjälpa mot rosacea
Minimera pigmentförändringar
Hjälpa mot torr hud
Hjälpa mot seborroiskt eksem
Hjälpa vid nagelproblem
Minimera mörka ringar runt ögonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *