Inlägg

De ska vara smidigt när du beställer

Här i Sverige har vi länge handlat fisk vid fisk och skaldjurs disken i butikerna runt om i landet. Ibland har vi inte en sådan disk, men då har vi en fiskhandlare som kanske kommer en gång i veckan. Nu har det blivit bekvämare än någonsin, nu när man kan beställa fisken och skaldjuren online.

Hos onlinebutiken ishavet hittar vi ett brett utbud av fisk och skaldjur online, allt från lax och annan fisk till hummer, krabba och räkor.
Du kan också vid särskilda tillfällen hitta en hel del rökta skaldjur, som är perfekta som snacks eller festmat.

Ishavet har ett mycket bra urval av fisk och skaldjur, så du kan lätt hitta det du söker. Många gånger finns där olika erbjudanden att ta del av också när man handlar online,  så det är definitivt värt att besöka dem ofta för att se vad dem har för erbjudanden, Ishavet är även en av den största fiskbilen Stockholm men även den mest omtyckta av kunderna, vilket man kan se på deras omdömen på Trustpilot.

Om du letar efter en specifik fisk eller skaldjur kan du använda sökfunktionen på webbplatsen för att hitta det du behöver.
Du kan också begränsa din sökning genom att välja mellan olika kategorier som “söt” “salt” “portion” eller andra specifika sökningar.

 

Webbplatsen är lätt att navigera och har ett användarvänligt gränssnitt. Beställningsprocessen är enkel och okomplicerad, och du kan betala med de flesta större kreditkort.
Leverans sker vanligtvis inom 2-3 dagar, och du kommer att hållas uppdaterad om statusen på din beställning via e-post.

Detta har gjort livet så mycket enklare för så många. Testa själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *