Okategoriserade

Dagarna bara flyger förbi och snart ät det skolstart.

Igår fick jag officiellt mitt antagnings besked ifrån skolan jag ska börjar på.

Helt otroligt att det bara är 2 1/2 vecka kvar innan jag börjar.  Den här dagen har jag väntat på sen i mitten på oktober förra året. Drömmen jag har haft så länge är så nära nu och det känns lite läskigt att lämna det trygga och skola om sig till något helt annat.

Samtidigt så känner jag att det är nu eller aldrig. Det kommer vara lite speciellt med tanke på omständigheterna runt i kring covid. Det kommer vara uppdelat med en del på distans och det praktiskt kommer ske på skolan. Det gäller att få ihop en nytt livs pussel här hemma igen men tre barn.

Jag trivs väldigt bra på mitt jobb som jag har idag men söker ständigt efter nya utmaningar och jag gillar inte när precis allt går på rutin. Så jag tror att frisör yrket kommer passa mig bra. Där jag kan få uttrycka mig i färg och form samt lära mig nya saker hela tiden och få arbeta med människor.

Man märker att våren hänger i luften och att det börjar bli varmare ute. Det har kommit några vårtecken lite här och där det är så skönt att vi går mot ljusare tider. Lite synd är det att snön inte fick ligga kvar nu när barnen har sportlov och vill åka pulka men man får hitta på andra saker med dom.

Imorgon är jag ledig och då ska jag ha lite egen tid med min äldsta dotter. Det ska bli mysigt att spendera tid tillsamman bara hon och jag.

Trevlig kväll.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *