Okategoriserade

Nu är det fantastiskt och det kliar i fingrarna

Äntligen måndag igen och ny vecka nya möjligheter dessutom går vi nu in i mars månad.

Oj så snabbt det går och vilket väder det är ute. Man får verkligen vårkänslor. Igår tog vi en promenad på nästan 2 timmar hur härlig är inte det? Jag älskar att ta långa promenader för att rensa tankarna och ladda på med ny energi.

Vi gick även förbi tågstationen för att kolla på tågen. Min son älskar det och han kan stå i timmar och kolla på alla tåg. Han blir lika glad varje gång ett tåg åker förbi och sen vinkar han glatt hej då.

Det är så skönt när man kan röra sig mer ute med barnen utan att dom fryser eller blir blöta när det är slaskväder. Imorgon har vi bestämt att vi ska gå till en 4H-gård och titta på djuren samt passa på att ta med oss en god picknick. Det ser jag fram emot väldigt mycket. Hoppas så klart att vädret håller i sig.

Det är snart dags att fixa i ordning på balkongen men får nog ha lite is i magen även om det kliar i fingrarna. För två år sedan platsbyggde jag och min man en soffa av lastpallar. Den har jag nu tröttnat lite på så får se om vi kan hitta på något annat eller bygga om den kanske. Så här såg den ut direkt efter att vi hade byggt den.

Längtar så mycket tills att man kan börja plantera blommor,kryddor och Jordgubbar så klart. Grilla är ju inte så fel det häller. Även om det bara är en elgrill så smakar maten så mycket bättre när man äter utomhus tycker jag.

Men jag får drömma ett tag till och fylla på med inspo tills att det är dags.

Trevlig Kväll.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *