Okategoriserade

Solen gör mig glad och ger mig energi ryck.

Idag fick jag en ett sånt där energi ryck.

Jag tog en promenad i solen och sen gick jag hem och storstädade hela hemmet. passade även på att byta gardiner,soffkuddar och putsa fönsterna. Allt syns nu när solen ligger på. Mina gardiner som jag hade innan var mörk lila men nu bytte jag till ett par i beige och vilken skillnad det blev. Rummen känns så mycket större och ljusare.

Det känns så härligt att ha nystädat hemma ibland är det svårt att hinna med allt här hemma i vardagsstressen. Oftast brukar det bli väldigt rörigt när barnen kommer hem efter förskolan och skolan. Och orken finns inte riktigt där just nu att städa på kvällarna efter att barnen har somnat.

Jag har drygt lite mer en en vecka kvar på jobbet innan jag börjar min utbildning. Det gäller då att ställa om och skaffa sig nya rutiner. Hur härligt kommer det bli när man kan sitta ute och plugga/jobba. Längtar så mycket.

Nu ska jag göra i ordning mig innan det är dags att ta cykeln och cykla till jobbet. hoppas att ni alla har en bra dag och kom ihåg att solens strålar är extra starka just nu så använd en bra solskyddsfaktor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *