Okategoriserade

Andra dagen i skolan.

             Hej!

Hår, Färg, Färglägga, Pensel, White, Kvinna, Vård

Som ni nu säkert vet så har jag börjat min frisör utbildning. Det är min andra dag idag och jag känner mig hoppfull om att det här yrket kommer att passa mig.

Vi fick lär oss om skolans grundare Inger Ellen idag. Oj Vilken häftig kvinna och vilken berättelse hon hade att berätta om sitt liv. Hon är både stark och Dessutom väldigt klok när hon berättar om hennes väg till framgång.

Jag kände igen mig väldigt mycket i hennes berättelse om hur hon växte upp och att hon precis som jag flyttade hemifrån vid 14 års ålder. Man väljer inte sina föräldrar men man har möjligheten att bestämma över sitt egna liv. Samt vilka som ska finnas i det.

Uppväxten med sina föräldrar skapar stor vikt i hur du kommer att se på saker i livet och hur du tar dig ann alla livets motgångar.

Själv har jag inga föräldrar vid liv idag. Min pappa gick bort när jag var 13 år och min mamma gick bort för ganska så exakt 4 år sedan. min relation med min mamma har inte alltid varit så lätt. och vi flyttade till Dominikanska republiken strax efter min pappas bortgång.

Men den berättelsen om min tid i dominikanska kanske kommer så småningom.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *