Okategoriserade

Bra start på en ny vecka.

Måndag och första riktiga praktiska lektionen i skolan.

Äntligen är det måndag igen. Det var länge sedan jag verkligen kunde känna att jag saknar måndagar som jag gör nu. Det va dags för skola igen. Älskar när vi får vara i skolan och lära oss nya saker och jobba praktiskt. Idag fick vi lära oss att rulla permanent och oj så svårt det var. Det ser så lätt ur men det var det verkligen inte. Och ett tag så ville jag bara ge upp. Men skam den som ger sig så fick jag till det. Men det var väldigt kul också att få utmana sig själv. Jag har härliga klasskompisar i skolan som jag går på så det är vilket är till stor hjälp.

En tjej som jag går med kommer i från Dominikanska Republiken så vi har verkligen hittat varandra. Hon bjöd mig på god lunch idag Kyckling och ris med linser. Sedan fick vi även testa på att tvätta varandras hår och sen torka och styla det.

Imorgon har vi distans studier igen vilket jag tycker är lite jobbigt. Men jag tänker att det är en vane sak och att det blir lättare när man pluggat ett tag. Det var så längesedan man gick i skolan så det här känns lite surrealistiskt. Men jag är så glad och tacksam över att jag får göra detta. Imorgon kommer jag säkert att vakna med träningsvärk på delar av kroppen jag inte ens visste att jag hade.

Så nu blir det att öva på permanenten resten av veckan samt så har vi ett prov på torsdag i terminologi och huvudets delar. En del ord har svårt att fastna man märker verkligen att man inte är 20 år längre.

Hoppas att ni får en bra vecka och en trevlig kväll.

Slänger in en bild på permanent rullningen jag gjorde idag men bilden blev tyvärr lite suddig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *