Okategoriserade

Nya bryn och fransar.

I helgen har det inte hänt så mycket jag har bara  jobbat förutom igår då var jag och fixade mina ögonbryn och fransar hos Tirasbeautyspace här i uppsala.

Jag gjorde en så kallad lash och browlift. Jag har väldigt glesa ögonbryn som inte syns så bra om jag inte målar dom. Hade inte så stora förhoppningar på att det skulle bli någon skillnad.

Men över min förvånad vad bra det blev. Dom är så fylliga och fina och nu behöver jag inte fylla i dom. Utan behöver bara borsta till dom lite och sen är det klart. Jag spar så mycket tid nu när jag inte behöver fylla i brynen eller använda maskara. Så himla skönt !

Annars använder jag en brynskugga och en bryngel från Nyx när jag fixar mina bryn. Maskaran som jag använder heter telescopic och är av märket Loreal älskar den. Det tar tid på morgonen för mig och speciellt nu när klockan ringer 04;30 dom dagarna jag jobbar. Då är det skönt att slippa tänka på att sminka sig.

Nu är det exakt en vecka kvar innan jag börjar i skolan där jag ska gå min utbildning för att bli frisör. Jag vill bara att det nu ska bli måndag igen. Är så förväntans full över allt.

Här kommer en bild på mig direkt efter behandlingen.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *