Vett och etikett kan lätt bli härskarteknik

Du kan bli duktig på vett och etikett men akta dig för att sätta dig på andra pga av att du kan något bättre.

Det kan direkt skapa en dålig stämning. Det handlar dessutom ganska ofta att folk tror att de då ska säga åt varandra. Ingen ska behöva vara orolig för att man är bland folk.

Denna bok ger dig en inblick i vett och etikett som är normal och logisk. Det värsta du kan göra är att håna eller skratta åt någon annan. Min sambo brukar alltid bland folk flina till om jag gör något fel som om han vill ha medhåll från andra. Detta har alltid gjort att jag har fått skämmas över honom. Han i sin tur trodde att han var på rätt sida med sitt förnedrande beteende. Alltså han har förnedrat sig själv för man kan aldrig förnedra andra människor utan man har bara makten över sig själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *