Okategoriserade

Hårinpackning

Ta hand om ditt hår

För att du inte ska få slitet eller torrt hår ska du använda en fuktgivande hårinpackning minst en gång i veckan. Och vill du boosta ditt hår ordentligt så kan du sätta i en inpackning på morgonen och låta den verka hela dagen.

Har du badat i havet eller i en pool ska du duscha direkt efter för att få bort allt klor eller salt. Det kan missfärga ditt hår och göra det torrt.

Vill du få glans och volym i ditt hår så ska du se till att dina toppar först och främst är klippta. Tvätta ditt hår max två gånger i veckan och byt ut ditt schampo och balsam mot återfuktande produkter med naturliga oljor och silkesprotein. Sen kan du använda en återfuktande hårmask i vått hår och massera in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *