Hur hälsar man på folk enligt vett och etikett reglerna?

Jag var en gång bjuden på en trevlig mingel fest vilket var en mycket fin tillställning.

Jag skulle då hälsa på de som satt i mitt bord och kvinna i bordet skakade bara lite löst med mig. Det är verkligen inte så man hälsar för att visa att man inte gillar en person. Känner du inte en person så har du heller inte rätt att behandla en person så.

Åldersfrun vad är det?

Det är som en husmor som har nyklar till alla rum och som bodde på slottet. Åldersfrun hade förut 29 nyklar och nu har hon bara 2 nyklar. Experter Ebba von Mecklenbur, som jobbat som åldfru på Stockholm slott,

Åldersfrun svarar på hur man hälsar på varandra

Man sträcker fram sin hand om säger goddag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *