Okategoriserade

Hårspolar

Inget konstigt idag

Om man har naturligt rakt hår kan man välja papiljotter. Du rullar upp dom som vanliga papiljotter och sen gör du något annat under tiden.

Ha tre olika storlekar och 5-8 spolar av varje. Har du längre hår så använd då lite större spolar. Dra ut alla hårslingor i växtriktningen och kamma den. Du kan använda nån stylingsprodukt i slingan innan du börjar rulla upp håret på spolen. Tulla från topparna och fortsätt uppåt. Fäst sen spolen med hårnålar och låt sitta kvar tills håret torkat. Du kan också låta spolarna sitta kvar under natten.

Det finns också självhäftande spolar så att du slipper hårnålarna. Dom finns också i olika storlekar.
När du vill locka till din lugg så kan du använda en stor spole om du vill ha en böj på luggen – rulla upp spolen bakåt från ansiktet. Låt luggen torka och borsta håret bakåt.

Vill du ha riktigt hållbara lockar kan du locka håret med en locktång eller plattång. Sen rullar du upp locken på en spole direkt efter och låter håret sitta runt spolen tills håret svalnat. När du sen tar ut spolarna sprayar du med hårspray.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *