Vilken helg

Nu var det dax

Den här helgen som var nu har varit så himla härlig. Vi har varit ute och träffat en massa kompisar och bara tillbringat hela helgen tillsammans. Vi har skrattat, fikat, bakat, gjort mat tillsammans och bara haft det skönt.

Och det som var så mysigt var när vi tog fram grillen och vi förberedde all mat tillsammans. Vi tog fram både kött och kyckling och till barnen fanns det både korv och hamburgare.  När man sitter ute är det lättare att få barnen att äta upp sin mat utan några krusiduller. Dom sitter tillsammans och tänker inte alls på att dom äter utan pratar och äter samtidigt och helt plötsligt så är maten slut.

Första grillningen för i år är avklarad och det kommer bli en hel del utav den saken nu när det börjar bli varmare. Lite varmare kläder och så kan man sitta ute längre. Dessutom satte vi igång en brasa så vi kunde sitta extra länge ute.

Så nu ska jg ta fram lite roliga tillbehör av olika slag för nästa vecka ska vi träffas igen har vi bestämt. Och det blev jag som blev ansvarig för just tillbehören. Och att bara äta potatis till är så tråkigt så nu ska jag ta fram lite andra alternativ. Och lite roliga drinkar kanske som man kan ta med sig lätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *