Julkulor

Dina julkulor kan få nytt liv

Jag köpte en del nya fina julkulor i år som jag hade i granen. Jag ville inte ha dom där vanliga röda, blåa eller gröna kulor utan köpte lite glaskulor som är genomskinliga.

I helgen satt jag och tittade runt på sociala medier och såg en tjej som inte ville lägga undan sina kulor än. Och det vill inte jag heller. Så varför inte använda dom som bordsdekoration under våren eller sommaren.

Om man tar bort den där metallbiten som snöret hänger i så får du en fin liten vas som du kan sätta en tulpan eller någon annan blomma. Men då kommer ju kulan att rulla tror du. Ja, om du inte sätter den på någonting eller någonting runt om så att den står stadigt. Det kan vara en kvist av murgröna som du lägger som en liten krans runt så att den står stadigt.

Och eftersom dom är så pass små – om du inte köpt stora – kan du ställa ut dom var du vill på dina bord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *