Pepparkakor

Försöker tygla mig

Egentligen så kan man äta pepparkakor året om, men from första advent så finns pepparkakor i alla former i alla hem. Pepparkakor är så gott, men det gäller att inte äta för många på en gång. För då gäller det att ha en toalett i närheten.

Visst kan man köpa pepparkakor och pepparkaksdeg själv, men man kan också köpa i affären. Och även om man köper dom i butiken så kan man sätta glasyr på dom.

Att sitta vid ett bord och ta fram kristyr och kanske nått annat att dekorera dom med är riktigt kul. Man kan “rita” vad man vill på dom i vilken färg som helst. Det som är smidigt idag är att kristyr finns färdigt att köpa på tub för att få den perfekta konsistensen så att allt inte rinner av kan vara lite klurigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *