Vinter

Vad olika alla tycker

Husen är pyntade, trädgårdarna lyser av alla de slag av ljus och alla vill ha julkänsla då det snart är dax för det. Men när man sen börjar prata om vädret så tycker alla olika. Vill du ha snö ?

Jag tycker det är jättefint med snö. Det blir ljust och det knarrar härligt under fötterna när man är ute och går. Och nu är det ju lite snö ute och man får passa på att njuta av det. Om man inte bor långt upp i landet där det är mycket snö.

Tyvärr kommer det att bli varmare om nån vecka och då blir det så där slaskigt och mörkt igen. Och visst ser det helt sjukt ut med alla saker som alla ställt ut i trädgården – lysande snögubbar, renar och tomtar.  Jag hoppas det i alla fall kommer ner lite snö till jul.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *