Okategoriserade

Firar du halloween ?

Den bästa tiden på året är här. Jag är inte mycket för att fira högtider men Halloween älskar jag. Det är så mysigt att få spöka till det och göra det tillsammans med barnen. I fredags hade barnen Halloween i skolan som sen fortsatte hemma med lite pynt och bakning. Och igår var vi bjudna på en riktig fest. Det kom många barn samt mycket lekar vilket var väldigt uppskattat.

Roligt att bli bjuden på en fest varje år. Hoppas att traditionen håller i sig.

Min vän som dessutom är så påhittig när det kommer till att hitta på nya bakverk och lekar. Det blir alltid en hej dundrande Halloweenfest varje år som uppskattas av många stora som små.

Året innan corona slog till så bjöds det på maskar och häxsnor. I år fick vi rått hjärna och öronvax.

Lekar som vi lekte utomhus va att barnen skulle fånga upp ett äpple med munnen i en hink med vatten utan att använda sig utav händerna. Barnen var smarta och kom på att dom kunde använda pinnen på äpplet för att det skulle gå lättare, Samt så fick dom köra en Do you dear lek som gick ut på att välja en böna som kunde smaka både gott eller äckligt. Jag kan säga att den bruna som jag fick inte var någon hitt den smakade antingen cola eller bacon och så klart fick jag en som smakade bacon.

Idag blir det nog relativt lugnt förutom att barnen på gården ska gå bus eller godis så jag måste skynda mig till affären och köpa lite vill inte att dom ska göra nått bus. Har en del skoluppgifter som behöver bli klara tills imorgon också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *