Okategoriserade

Hur laddar du på med ny energi ?

En dag i skogen

Det har gått ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Anledningen har varit fullt upp med sjuka barn och sen blev jag själv sjuk. Det är såna tider nu när det känns som att det bara går runt runt hela tiden. Det blev lite över en vecka hemma.

Det är så viktigt för mig att fylla på med ny energi och hitta lugnet när livet tenderar att vara hektiskt på många plan. Det allra bästa jag vet är att vistas i skogen. Att få vara i en tyst och rofylld miljö är det bästa sättet för mig att ladda och hitta energi.

Jag och en vän till mig har hittat till en sån mysig skog. Vi var där i tisdags och letade efter svamp. Där vi hittat ett ställe med svart trumpet svamp som ska vara svår att hitta men om du hittar den så kan jag bara säga oj vilken delikatess. Den smakar som vanlig gul kantarell men har mycket mera smak. Perfekt att ha i en sås, soppa eller varför inte i en höstgryta.

Svarttrumpetsvamp

Idag ska jag ut i skogen igen en stund iallafall. Sedan är det dags att fixa allt inför veckan med barnen skola och allt annat som måste styras upp. Helgen går lite för fort och man får inte alls så mycket gjort som man skulle vilja.  Men man får ta en dag i taget och göra det bästa av den. Ibland sätter man sån stor press på sig själv att allt ska vara så perfekt men då är det tur att skogen finns. Där jag bara kan andas ut och känna lugnet. Hur laddar du med ny energi ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *