Torra naglar

Creme och olja

Har ni också fått torra naglar, nagelband och händer nu när det börjar bli kallt ute ?! Det har i alla fall jag. Jag har tagit fram min handkräm och börjat smörja in händerna, men jag tycker inte att dom riktigt blir så där mjuka som jag vill att dom ska vara. Efter ett tag är dom lika torra igen.

Dessutom är mina nagelband torra och går lätt sönder, eller det blir en rispa i dom – och vad gör man ? Jo, man petar där och det gör ju saken bara värre.

Men nu har jag fått lära mig några saker när det gäller det här. Och det första jag gjorde var att faktiskt kasta mina handcremer som jag haft i mitt skåp. Jag har inte en aning om hur gamla dom är, men dom blir faktiskt sämre med åren. Eller gör ingen nytta alls.

Nu har jag varit på apoteket och köpt en handcreme utan parfym. Parfym kan torka ut händerna om det är för mycket.

När det gäller nagelbanden så trodde jag att man kunde använda en creme till dom också, men den bästa medicinen är faktiskt nagelolja. En liten dutt på varje nagel och sen så smörjer du lätt in. Och resultatet är underbart om du använder det varje dag.

Nagelolja finns att köpa på många sidor på nätet och även på alla nagelsalonger som finns överallt. Så ta hand om dina händer och naglar i höst och vinter. Ingen vill ha torra händer !

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *