Att hitta den perfekta presenten.

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq.

Passa på att ta vara på dom sista varma dagarna.

Dagarna tuffar på och vi kommer längre in på hösten. Löven har börjat byta färg och mörkret gör sig påmint. Det börjar bli kyligare ute speciellt på mornarna. När solen tittar fram så är det ändå behagligt varmt ute. Hösten är ändå en fin årstid och ett bra tillfälle att passa på att njuta.

Tiden går så fort och det är inte långt kvar till jul.

Snart går vi in i Oktober månad och då är det bara två månader kvar till självaste julafton. Det kan vara skönt att börja köpa julklappar redan nu. Speciellt om man har några stycken att köpa till. Jag har hittat sidan fyndiq. Dem har ett brett sortiment och något för alla åldrar.

Hitta den perfekta presenten smidigt och enkelt.

Det är så skönt när man kan hitta mycket på nätet idag och sen att det skickas snabbt och smidigt. Min äldsta Dotter har önskat sig en smart klocka och då ville så klart den yngsta också ha en. Det finns så bra smart klockor för barn. Där du kan installera Gps så du lätt kan se vart ditt barn är. Sen är det alltid skönt att dom kan få tag i en om det skulle va något. För min yngsta känns det tryggare med en klocka istället för en mobil då den lättare tappas bort.

 

Själv så önskar jag mig en trådlös laddare . Tycker att det är jobbigt med sladdar som går sönder. Vet inte hur många som jag lyckats haft sönder genom åren. Så klart blir man glad vad man en får. Det är ju ändå tanken som räknas.

Snart dags för lite party.

Om några veckor så ska jag på fyrtio kalas hos en vän som fyller år där temat kommer vara Grönt. Alla måste ha något grönt på sig. Tycker att det är så kul när man gör fest med tema. Hen älskar st patrikś day där av temat grönt. Skulle vara kul att hitta en present som matchar hennes personlighet  priken över i:t skulle vara om det var något grönt. Så det ska jag leta efter hos fyndiq. Om du är nyfiken på att se deras utbud så tycker jag att du ska kika in på fyndig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *