Okategoriserade

Vilken härlig helg vi haft.

Då va det måndag igen. Just nu sitter jag på tåget på väg till skolan i dag står det permanent prov på schemat. Vi förbereder oss inför delprovet som är i januari. Tiden går så himla snabbt mer en hälften av min utbildning är nu gjord.

. Ballonger, Hjärta, Himmel, Dekoration

I lördags fyllde min minsta år och vi hade kalas. Kalaset blev väldigt lyckad vi åt både plockmat och hade glassbuffé som blev en riktig hit. Vanligtvis brukar jag baka tårta och dekorera den med något som barnen gillar men så blev det inte den här gången. Alla barnen och dom vuxna åt glass och baren lekte så himla fint med varandra. När kalaset va över ville ingen gå hem för att dom hade så roligt. Mina barn gjorde i ordning sig för kvällen och somnade på mindre en fem minuter.

Jag har också börjat på min praktik. Det är hur kul som helst. Och dom tar bra hand om mig där. Jag har fått lära mig massor med nya saker av tjejerna som jobbar där och det är verkligen nyttigt att vara ute på salong på riktigt. Jaga har också tagit ditt folk för klippningar. Tiderna tog slut väldigt snabbt och det var uppskattat att få komma och klippa sig hos många. Imorgon har jag blivit bjuden att följa med på färgkurs som wella ska hålla i. Det ser jag väldigt mycket framemot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *