En smart klocka

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq.se

I dag finns det ett större urval

I dag är det ganska vanligt att man har en smartklocka eller en appleklocka. Men när dom kom ut så var dom ganska dyra och jag tyckte inte att det var värt att köpa en sån. Men i dag finns det ett mycket större urval på klockor som man kan få en massa information på.

Så varför inte skaffa en smart klocka du också ?! Eller du kanske redan har en men vill köpa en annan modell.

Klocka

Hos Fyndiq.se hittar du klockor både till dig och ditt barn i flera prisklasser. Du kanske vill göra som jag och köpa en enklare i början för att verkligen se vad du vill ha för information på din klocka.

klocka

Information om vad klockorna kan ge dig för information finns beskrivet under alla klockor. När jag skulle köpa min första klocka ville jag tex ha pulsmätare och stegräknare.

Det som är bra också är att läsa rekommendationerna som finns på dom flesta klockorna. Det ger lite mer information om vad andra tycker och tänker.

En klocka och dess tillbehör

Vare sig du väljer att köpa en billigare variant av smartklocka eller en Apple Watch så finns det lite tillbehör att köpa till. Dessa tillbehör finns också hos Fyndiq och kan tex vara ett extra armband i olika material, extra laddare eller en laddningsstation.

Fyndiq

Fyndiq är en sida full med fynd ! Allt som du beställer skickas hem till dig och den adress du angivit, och har du beställt någon produkt som kommer från olika butiker kanske dom kommer i olika paket.

När du skickat iväg din order tar det mellan en till sexton arbetsdagar tills du fått allt du beställt.

Har du några frågor om någon produkt kontaktar du kundtjänst så hjälper dom dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *