Okategoriserade

Hitta det som sätter guldkant på tillvaron.

Snart är denna vecka slut och vi kan äntligen starta en ny vecka. Veckan började med att jag fick hämta sonen från förskolan och sen några dagar senare var det även min och min dotters tur att bli sjuka. Usch jag blir så rastlös och klättrar verkligen på väggarna av att bara vara hemma. Nu peppar peppar så är alla friska och kan gå tillbaka till Förskola / skola.

Imorgon har jag skola igen och det känns så bra då jag har halkat efter nu när jag missade förra veckan. På onsdag har vi ett stort prov som jag inte alls känner mig redo för. Dessutom har jag två stora uppgifter som ska in.

Jag känner att jag vill ut i skogen för att ladda om. Det är det bästa som finns tycker jag speciellt nu när det börjar bli höst. Man kan bara gå där och få vara i sina egna tankar. Om man skulle råka hitta lite god svamp så är det bara en plus i kanten. Snart kommer trattkantarellerna som jag älskar dessa små. Att göra en god svampsoppa en kall höstdag sätter guldkant på tillvaron.

Annars är den här veckan som kommer fullspäckad. Jag ska ut på praktik två dagar i veckan nu och är så glad över att jag själv lyckades hitta en här i stan. Då slipper jag pendla till Stockholm och livspusselet  funkar med lämning och hämtning av barnen.

Idag ska jag se till att få allt kvar så att det inte ligger kvar och tynger ner mig. Har en del som måste ta tag i och måste göras. Imorgon blir en ny dag och en ny vecka som jag längtar.

Kom på att jag måste visa er hur det blev med vattenmelonen. Vi bestämde oss för att öppna den då den inte växte mer. Säkert på grund av att det börjar bli kallare och att vi inte har haft så mycket sol. När vi skar i den så va den röd i köttet och den hade egna frön. Men smaken alltså det var den godaste vattenmelonen jag ätit. Den var jätte krispig och söt i smaken. Nästa år ska jag börja sätta dom tidigt och hela balkongen kommer vara full av dessa små rackare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *