Okategoriserade

Bra avslut på sommarlovet.

 

Nu är sommarlovet över imorgon börjar jag i skolan igen. Det ska bli så kul att äntligen få lära sig mer och att få vara kreativ. Det kommer minst sagt vara en intensiv period nu i starten. Vi kommer att ha fler dagar i skolan. Och även så kommer vi att få ta emot kunder i våran salong. Det brukar vara många som vill komma och fixa håret eftersommaren och bli höstfina.

Skolan har så bra priser på sina behandlingar 50% och över. Så det kostar ingenting jämförelse om du går till en salong.  Så det ser jag verkligen framemot. Skolan jag går på heter internacional hair academy och ligger i Upplands -Väsby på kanalvägen 3A . Så om du vill bli fin i håret ring och boka in dig på en tid hos mig eller någon av mina blivande kollegor.

Igår var jag och min man och firade min systers bröllopsfest. Dom gifte sig fötta året men på grund av pandemin så fick dom ställa in flera gånger. Det blev en kväll att minas och vi fick vara barnfria och sova över på hotell vilken lyx. Det bjöds på väldigt god mat också.

Känslan av att få klä upp sig var ju magisk. Det känns som att det var en evighet sen sist även om jag inte är så mycket för att bära klänning så kände man sig så fin. Min man som bar en blå kostym och en blåblommig skjorta var så stilig. Själv hade jag en mörkgrön klänning men lång spetts ärm.

Nu ska jag ta och packa ihop inför imorgon. Klockan kommer att ringa kvart över sex och vi är tillbaka till morgonstressen. Dom sköna sovmornarna är över till det är dags för nästa lov. Men vad gör det när livet händer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *