Okategoriserade

Tillbaka till vardagen och rutinerna.

Blad, Falla, Höst, Orange, Filial

Då va det måndag igen då. Semester är slut för den här gången och det är dags att gå tillbaka till vardagen igen. Det ska bli skönt att komma in i rutiner igen. På onsdag börjar dom stora barnen skolan. Min mellersta ska börja i 1:an känns så galet va tiden går fort. Hon är så förväntansfull och lite nervös och det är mamma med.

Jag börjar i skolan på måndag nästa vecka och det ska bli så kul att sätta fart igen. Träffa alla klasskompisar och lärare. Nu när vi kommer tillbaka har det blivit dags att ta emot kunder som kommer till skolans salong samt så ska vi ut på praktik. Jag hoppas att jag kan hitta en praktikplats i staden där jag bor. För att slippa pendla då vi ska vara i skolan två dagar och på praktiken två dagar.

Idag hade jag och min man lite egen tid vi åt en god lunch tillsammans och sen letade vi efter en skjorta som han ska ha nästa helg. Jag har beställt min klänning från nätet som jag hoppas kommer snart.  Nästa helg ska vi nämligen på bröllop då min syster gifter sig. Vi kommer att spendera natten på ett hotell i Sigtuna. Det är väldigt sällan jag och mannen kan åka iväg båda två då vi har väldigt svårt att få barnvakt. Men nu ställde en utav mina bästa vänner upp så det ser vi fram emot.

Det känns verkligen att hösten hänger i luften det är både mörkare och kallare ute. Själv älskar jag hösten tycker att det är en mysig årstid. Tända massa härliga ljus och passa på att mysa mycket. Sen blir träden väldigt fina med.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *