Okategoriserade

Kristaller och stenar för positivitet och energi.

En fin och speciell present från en vän.

För några dagar sedan fick jag en väldigt speciell present av en vän. Jag har hittat tillbaka till mitt intresse för kristaller och helande stenar. Försöker även att finna ro till att meditera men ibland tycker jag att det är så svårt att komma till ro. Nu hoppas jag på att dessa stenar ska hjälpa mig att finna mitt inre lugn igen. Kristaller, Stenar, Helande, Mystic, Andliga, Quartz

Stenar i stenbokens täcken.

Stenarna jag fick av min vän låg i en liten tyg påse och dom ska stärka och hela stenbockarna. Det var 6 stycken stenar Hematit,Rökkvarts,Fluorit, Gul jaspis och Blå kalcedon samt en Selenitstav. I kittet fanns också en Palo santo för att rensa och ett fint diskret halssmycke med stenbockens symbol.

Stenarna har en märkbar påverkan och varje gång jag känner ett behov så laddar jag energi från stenen jag valt ibland är det en och ibland dras jag till flera samtidigt. Jag bär också min äglakvarts dagligen runt halsen. Min nästa kristall kommer att vara en citron kvarts.

Kan inte få nog av alla dessa fina smycken som pryder min hals. Och jag tror att så länge man tror på något så kommer det fungera. Dessa stenar vet jag att dom kommer hjälpa mig att smala ny energi nu när det är dags att komma tillbaka till vardagaen igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *