Okategoriserade

Äntligen tillbaka i Älvkarleby!

Nordupplands pärla

Sista veckan på semestern och äntligen har vi tagit oss tillbaka till nordupplands pärla Älvkarleby. På väg från tåget passerade vi till barnens glädje många broar därbland vid Laxön. Där vid laxtrappan hoppar laxen glatt och barnen tjöt av glädje!  ” titta mamma jag ser den ” väl på plats sprack solen upp och barnen badade i den iskalla vattenspridaren och plockade bär sent in på kvällen.  Imorgon väntar bad och blåbärsplockning, målet är att få ihop till minst en paj i allafall. Hoppas så klart på att hitta en och annan Herr kantarell också.

Vuxenmys och flamstrams.

Nu sover barnen och jag och en vän  sitter på altanen och avnjuter ett glas vin i sensommarkvällen. Såklart med massa skratt och ikväll särskilt spekulerande om en annan väninna som är på en första dejt. Så himla kul för henne och hoppas så klart att det ska uppstå lite kärlek.

Tacksam över all tid jag fått med barnen den här sommaren.

Nu ska jag bara njuta av dom sista dagarna innan det är dags att gå tillbaka till verkligheten. Sommaren 2021 kommer jag verkligen att minas. Så mycket härlig tid med barnen och mycket roliga utflykter är så himla tacksam över allt fint jag har i mitt liv och att jag har fått chansen att faktiskt fått vara ledig denna sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *