Okategoriserade

Skön och härlig semester med barnen.

En hel vecka i underbara Söderhamn och ett besök till Stenö.

Godmorgon det har varit några fullspäckade veckor med barnen. Vi har varit i Söderhamn för att hälsa på min bästa vän och hennes två barn. Det blev 7 hela dagar att tillbringa tillsammans annars brukar vi ses typ en helg som mest.

Det har blivit mycket sol och bad och vi har haft kanonväder. Vi kom även iväg till en strand som heter Stenö där det även finns både Camping, restauranger och aktiviteter för både stora som små. Dessutom väldigt barnvänligt med skön sand och det är långgrunt. Har du vägarna förbi Söderhamn i sommar kan jag starkt rekommendera att du besöker Stenö och den fantastiska skärgården.

En liten tripp till Stockholm och Skansen.

Efter att vi kom hem från Söderhamn har vi hunnit med både en liten tur till Stockholm där vi gick runt lite i gamla stan och sen skansen. Barnen älskar att vara på skansen i den härliga miljön som dom erbjuder. Sen är det ett litet plus att det finns djur där. Den här lilla ekorren blev en liten favorit för den var så tam och gick runt med oss.

Jag har några semester veckor kvar vilket känns skönt. Ska hoppa in och jobba några pass på hemköp men sen ska jag passa på att bara få ta det lite lugnt. Min kropp behöver verkligen en riktig semester då jag inte haft det på några år. Förra sommaren jobbade jag och var inte ledigt något förutom några långhelger.

Jag och barnen har lite små utflykter kvar att göra som ska bli spännande. Igår var det dåligt väder så då passade vi på att åka till turbo en stund så barnen fick hoppa och springa av sig. Idag blir det bara en lugn dag hemma med tvätt och städ.

Vad ska det bli av med melonen ?

Kommer ni ihåg att jag skrev ett tidigare inlägg om att jag och baren hade stoppat ner en melonkärna i jord. det blev en liten plutt melon men kolla nu så stor den har blivit. Jag är själv lite chockad över att det faktiskt blev något med den. Nu återstår det att se om den kommer att smaka något väntar med spänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *