Okategoriserade

Snart är det äntligen sommarlov.

Sommarlov och mer tid med barnen.

Jisses vad fort veckorna går. Det är redan Måndag igen och nu går jag sista veckan i skolan innan det är dags för sommarlov. Det känns lite galet att säga att man ska ha sommarlov det var många år sen sist. Ska bli så skönt med lite ledigt då det har varit en intensiv period. Känner verkligen att kroppen och knoppen behöver det dessutom ser jag fram emot att spendera mer tid med mina barn.

Idag fick även jag lyxen att bli ompysslad lite i skolan då vi har haft egenvård. Fick en ny färg plus att vi klippte av det en bit. Jag ville gå ljusare men det blev mörkare istället men skönt att slippa utväxten på ett tag. Får hoppas att solen bleker det lite nu i sommar.

Den här sommaren lik den andra blir att spendera på hemma plan. Det känns rätt så skönt att bara göra små utflykter och bara umgås. Vi kommer att åka bort en vecka till Söderhamn och umgås med min bästa vän och hennes barn. Ser så fram emot det.

Idag väcktes jag över den glada nyheten att jag har blivit faster till en liten kille. Min lillebror har fått en liten son till. Är så stolt och glad att jag nästan spricker. Tyvärr så bor dom inte i Sverige så det lär nog dröja innan jag kan träffa dom men som tur är så kan man ringa videosamtal.

Spontan besök från Stockholm.

Min stora syster och hennes dotter från Stockholm kom och hälsade på spontant i lördags det var hur mysigt som helst och vi passade på att ta oss ner på stan. Vi har barn i samma ålder det skiljer ett halvår mellan kusinerna så det är verkligen kul.

Dom ville så gärna testa bubbatee och vi hittade ett ställe som säljer dom. Gissa om det var överlyckliga tjejer? Men dom tyckte inte att det var så gått.Väldigt speciell smak och sen med dom där flytande gelatinbubblorna i men det var kul att testa.

Hann med och klippa lite i helgen också. Älskar varje chans jag får att öva och bli bättre. Passade även på att färga och plocka syrrans ögonbryn.Hon har så himla fina fylliga bryn är så avundsjuk. Själv har jag noppat bort mina då det var inne att ha streck som bryn när jag var ungdom och dom har aldrig riktigt växt tillbaka efter det. Nu ska jag passa på att jobba lite och sen se en film och ha lite kvalitets tid med min man. Lätt att man glömmer bort varandra i vardagsstressen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *